top of page

Bli en certifierad arbetsplats

Del 1 – Sockerskola

Syftet med vårt besök är att få medarbetar mer intresserade av en god och hälsosam livsstil samt hur man uppnår energibalans. Vi håller i en enkel och förståelig kostföreläsning med fokus på tillsatt socker, vi tar exempelvis upp lite kort om olika sockerarter, vart de finns och hur det påverkar våra kroppar på olika sätt. Hur påverkar sockret vår energibalans? Vilken näring och vilken typ av bränsle mår vår kropp bäst av? Hur blir du din egen sockerpolis, hur kan du själv påverka och vart finns det dolda sockret man pratar om?

Del 2 – Inspirationskurs

Men det allra viktigaste med vårt besök är att inspirera till dom bättre alternativen och hur kan du tänka här? Vi håller en sprudlande och färgglad inspirationskurs där vi tillsammans bygger ett sockersmart fikabord med inslag av smarta mellanmål. Exempelvis smoothies, bananpannkaka, fruktsallad, yoghurtmums mm.

Del 3 – Aktiv arbetsplats

Hur kan era medarbetare bli mer aktiva på arbetsplatsen? Vi kommer till er under ett första tillfälle för att komma överens med ledningen om ett upplägg efter att ha gjort en screening över just eran arbetsplats. Därefter bestämmer vi ett tillfälle för att träffa alla medarbetare. Eran arbetsplats kanske vill införa månadens utmaning, aktivitetslådan, fredagsdansen eller varför inte kaffestyrkan? Vi har mängder av inspirerande aktiviteter som man enkelt kan implementera på er arbetsplats.

Tack för att du skickar in!

Vill du veta mer?

Några Sockersmarta arbetsplatser!

images.jpeg
bottom of page